Descoperă procesul de realizare a unui website în rate și obține o consultanță gratuită

Descoperă procesul de realizare a unui website în rate și obține o consultanță gratuită

Etape realizare website

Completare formular și obținere consultanță gratuită, personalizată business-ului tău

Alegere tip pachet și durată perioadă de achitare în rate a website-ului

Analiză și recomandări inițiale bazate pe datele obținute din auditul realizat

Realizare structură personalizată pentru dezvoltarea prezenței la nivel online

Verificare, corectare sau redactare conținut relevant pentru fiecare pagină a site-ului

Construire wireframe și design în funcție de structura realizată sau de template-ul ales

Development website prin respectarea design-ului și a funcționalităților

Testare site prin verificarea fiecărei funcționalități și asigurarea funcționării corecte

Mutare site din staging în live, publicare online și integrare Google Analytics

Asigurare mentenanță pe perioada desfășurării contractului prin rezolvare erori

Play Video

Întrebări frecvente

În funcție de pachetul pentru care optezi (Standard sau Pro), noi venim cu o structură și pagini predefinite bazate pe nevoile și domeniul tău de activitate. În cazul pachetului Personalizat, vom realiza o analiză inițială și vom defini împreună cu tine structura, arhitectura, paginile și design-ul site-ului.

Daca ai ales un pachet predefinit (adică Standard sau Pro), atunci textele sunt realizate de tine în baza desing-ului trimis de noi. În cazul în care site-ul este unul Personalizat, o persoană cu experiență în copywriting se va ocupa de realizarea și revizuirea textelor.

Pozele pe care le folosim sunt cumpărate cu licență de drept de folosire. Pozele trimise de către client sunt în responsabilitatea acestuia, ele trebuie să respecte atât dimensiunile solicitate de noi, cât și drepturile de autor.

Timpul variază în funcție de pachetul pe care-l alegi.

Dacă optezi pentru o variantă de site predefinită (Standard sau Pro), acesta se va pune live în 5-7 zile lucrătoare. La acestea se pot adăuga zilele de trmitere a conținutului text și a imaginilor.

Dacă alegi o variantă de site customizat (pachet Personalizat), timpul până site-ul este live este influențat de aprobarea structurii, design-ului și a implementării, de primirea conținutului și de ultimele modificări. În general, timpul total este de circa 2 luni.

După ce perioada contractuală se încheie, există 2 variante între care poți să le alegi:

1. Să continui colaborarea cu noi pentru mentenanță și gazduire pe o plată semestrială sau anuală. Site-ul nu va mai fi un cost pentru tine, deoarece acesta a fost deja achitat.

2. Să oprești colaborarea cu noi, iar noi îți vom preda site-ul pe care poți să-l muți pe un alt server, pe numele tău.

În ambele cazuri, la finalul contractului, site-ul devine proprietatea ta.

În funcție de perioada de rate aleasă, indiferent de pachetul de site, contractul se va putea închide în 2 moduri:

1. Plătești suma rămasă până la finalizarea contractului și noi îți vom preda site-ul (fără costurile de mentenanță și găzduire), pe care tu îl vei putea muta ulterior pe un alt server și te vei putea folosi de el.

2. Dorești să nu mai plătești, caz în care va trebui să acoperi minimul de luni plătite conform contractului cadru încheiat în momentul demarării proiectului.

Tipul de pachet ales trebuie să reflecte nevoile care trebuie acoperite de un site, dar și viziunea de viitor asupra business-ului tău.

Dacă îți dorești un site care să fie implementat rapid, pe baza unei structuri și a unui design dedicat domeniului tău, atunci poți alege între pachetele Standard sau Pro. În schimb, dacă îți dorești ca site-ul să fie construit pe specificul business-ului tău și să conțină elemente customizate, atunci alege pachetul Personalizat.

Putem stabili împreună pachetul perfect pentru tine! Scrie-ne un mail pe alege@leasingweb.ro, iar noi îți oferim consultanță gratuită.

SEO se va realiza on-site, adică cu privire la toate elementele care determină o mai bună indexare în motoarele de căutare. Daca vor fi alte elemente pe care dorești să le optimizezi, ne poți solicita acest lucru, iar noi vom răspunde cererii tale.

Află mai multe informații despre achiziționarea unui website în rate sau cere o ofertă personalizată pentru business-ul tău